Inici Actualitat Solidaritat Catalana celebra aquest dimecres la 2a botifarra a la Hispanitat

Solidaritat Catalana celebra aquest dimecres la 2a botifarra a la Hispanitat

0
COMPARTIR

Aquest dimecres, 12 d’octubre, Solidaritat Catalana per la independència ha organitzat un seguit d’actes a Taradell per oposar-se al Dia de la Hispanitat. L’acte central serà a les 5 de la tarda al centre cultural Costa i Font.

Durant el matí s’organitzaran unes jornades de treball, amb una sèrie de reunions de les intercomarcals i ponències sobre municipalisme, comunicació i finances. Al migdia es farà un dinar al restaurant La Masia de Taradell. I a les 5 de la tarda començarà l’acte festiu amb les intervencions d’Uriel Bertran, Toni Strubell, Núria Cadenes i Héctor López Bofill. Un cop acabat l’acte, es farà una gran botifarrada amb l’animació musical del grup Donnalee corda al quartet i els Miquelets de Catalunya.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments