Inici Actualitat Aquest divendres comença el Cicle de projeccions d’imatges de viatges

Aquest divendres comença el Cicle de projeccions d’imatges de viatges

0
COMPARTIR

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font enceta aquest divendres el Cicle de projeccions d’imatges de viatges. I ho fa amb una primera projecció centrada en el viatge que alguns usuaris de la biblioteca van fer fa unes setmanes a Escòcia, en el marc de l’intercanvi cultural i turístic que es fa amb aquest país. Les sessions es faran cada divendres a les 8 del vespre durant tot un mes.

La primera projecció, sota el títol “De Taradell a Escòcia”, mostrarà les fotografies dels usuaris que van gaudir del viatge que es va organitzar per visitar el país amb el qual s’ha fet un intercanvi durant tot l’any.

Les pròximes projeccions seran el 14 d’octubre “Atacama, el desert més àrid del món” de Xevi Blancafort, el 21 d’octubre “A Rwanda la lluna no és mentidera: l’altra cara de la veritat” de Gerard Roma. I es tancarà el cicle el 28 d’octubre amb “Sota el cel blau intens de Mongòlia” d’Assumpta Camprodon, M. Gràcia Poblet i Eudald Martínez.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments