Inici Actualitat Aníbal Fidalgo i Clàudia Galícia guanyen la 2a edició de la Duatló...

Aníbal Fidalgo i Clàudia Galícia guanyen la 2a edició de la Duatló del Bandoler

0
COMPARTIR

Aníbal Fidalgo, en l’apartat masculí, i Clàudia Galícia, en el femení, han estat els guanyadors aquest diumenge de la segona edició de la Duatló del Bandoler de Taradell. La prova, organitzada pel CET L’Enclusa i el Centre Excursionista Taradell, tenia 170 duatletes inscrits, tot i que al final han disputat la prova un total de 156 participants. La competició formava part del Circuit Terra Endins de duatlons i ha tingut el centre neuràlgic a la plaça de les Eres.

Els participants havien de completar un recorregut muntanyenc molt exigent a partir de 2/4 de 10 del matí. Primer havien de fer 10 quilòmetres corrent, tot seguit 22 en bicicleta de muntanya, per acabar fent-ne 3 més corrent de nou. En l’apartat femení, la victòria ha estat per Clàudia Galícia. Han completat el podi Laura Carrión, en segona posició, i Anna Rovira, tercera.

En l’apartat masculí la victòria ha estat per Aníbal Fidalgo amb un temps de 2 hores 3 minuts i 48 segons. La segona posició ha estat per Pau Bartoló a tan sols 19 segons. Ha fet un temps de 2 hores 4 minuts i 7 segons. El tercer lloc ha estat per Joan Ruvireta que ha tardat 2 hores 7 minuts i 1 segon.

El primer taradellenc ha estat el vencedor de l’any passat Marc Clapés, que a la general ha estat cinquè amb un temps de 2 hores 8 minuts i 24 segons.

En la categoria sub-23 la primera posició ha estat per Gerard Colomer.

En la categoria Master, el primer lloc ha estat per Albert Puyal. I en la categoria Veterà, ha guanyat Xavier Vila.

Podeu veure un recull de fotografies de la Duatló del Bandoler al següent enllaç:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments