Inici Actualitat El Taradell continua fort a casa i guanya al Castellar per 2...

El Taradell continua fort a casa i guanya al Castellar per 2 a 0

0
COMPARTIR

La UD Taradell s’ha refet molt bé de la derrota de la setmana passada i aquest dissabte ha derrotat al Castellar del Vallès per 2 a 0. Ha estat una victòria molt treballada, en un partit amb moltes ocasions pels blanc-i-blaus.

Al minut 7 de partit, ha arribat la primera ocasió del Taradell. Jordi Grífols s’ha plantat sol davant la porteria del Castellar, després d’una mala sortida del porter visitant, però el davanter taradellenc ha enviat, sol i sense porter, la pilota a fora. Els de Jaume Serra dominaven davant un Castellar gris en atac i abans de la mitja hora de joc, una nova jugada del Taradell ha acabat amb una doble ocasió d’Erra que Carles ha aturat en primera instància i després ha enviat la pilota a córner.

A la mitja hora de joc, Canó ha creat una gran jugada, plantant-se dins l’àrea visitant després de desfer-se de dos defenses i el porter. El seu xut ha estat interceptat amb les mans pel defensa Iñaki. Les coses es posaven molt de cara pels locals: penal i expulsió. Des dels onze metres, però, Canó ha enviat la pilota a fora. Una nova oportunitat desaprofitada per un Taradell que ha vist que, tot i jugar amb un home menys, el Castellar aconseguia arribar amb perill a la porteria de Manel Ochoa. La recompensa ha arribat al minut 40 amb un gol de Joaquim Rovira després d’una centrada de Canó.

A la represa, el Taradell ha seguit dominant, tot i que les primeres ocasions han estat pel Castellar tot i no portar molt perill. A l’altra porteria, els taradellencs no aconseguien sentenciar. Amb el partit controlat pels locals, els visitants han notat, a mesura que passaven els minuts, el desgast físic de jugar amb inferioritat. El segon gol blanc-i-blau ha arribat finalment al minut 79 en una pilota recuperada per Canó que ha aconseguit batre la porteria visitant.

El Taradell suma 7 punts en 4 jornades i es situa en una zona cómoda de la classificació.

UD Taradell: M. Ochoa, Edu Morató, Erra, Fredi, Canó (Serrabassa), Grífols (Carrillo), Rovira (Dot), Font, G. Molas (X. Ochoa), Raul (Cuenca) i Pujol.

Fitxa del partit

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments