Inici Actualitat L’històric quiosc de la Plaça canvia d’ubicació

L’històric quiosc de la Plaça canvia d’ubicació

0
COMPARTIR
La nova ubicació del quiosc
La nova ubicació del quiosc

L’històric quiosc de la Plaça de Taradell ja no existeix. Ens referim a la marquesina que sempre ha estat situada just a la part dreta de la Plaça, venint de la Font Gran. Les obres d’urbanització del nucli antic del municipi han obligat el seu trasllat. Ara el quiosc es troba uns metres més avall en un local comercial del carrer de la Font. Un cop acabades les obres d’urbanització es decidirà si torna al seu lloc històric o se li busca una nova ubicació.

Segons l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, el nou espai que ocuparà no està definit al 100%, tot i que probablement la nova ubicació serà en una zona semblant a l’anterior. Tot i que, apunta, encara s’ha d’acabar de negociar amb el seu propietari.

Fotos: Miquel Vilardell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments