Inici Actualitat El CP Taradell cau golejat (6-0) a la pista del Bigues i...

El CP Taradell cau golejat (6-0) a la pista del Bigues i Riells

0
COMPARTIR

El CP Taradell no ha començat amb bon peu la temporada i va encaixar una golejada aquest diumenge a la tarda a la pista del Bigues i Riells per 6 a 0, encara que el partit va ser més igualat del que reflexa el resultat. Un gol en els primers minuts dels locals va fer que els taradellencs anessin sempre a remolc al marcador. Tot i així els blanc-i-blaus van fer  una bona primera part, amb ocasions per empatar però sense encert en els metres finals.

A la represa, un nou gol en els primers minuts del Bigues i Riells va tallar qualsevol opció de remuntada d’un Taradell que es va ensorrar amb els efectius contraatacs dels locals que acabaven en gol. A més, el col·legiat va acabar xiulant tres penals i dues faltes directes en contra d’un Taradell que al segon temps, a diferència del primer, no va trobar-se còmode a la pista. El proper cap de setmana, l’equip de Xevi Amblàs, tindrà jornada de descans.

CP Taradell: Capdevila, Prat, Simón, Molist, Camara, Homs, Roca, Cesc, A. Sirisi i Ylla.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments