Inici Actualitat La UD Taradell perd per 4 a 2 al camp del Palau...

La UD Taradell perd per 4 a 2 al camp del Palau Solità

0
COMPARTIR

Mal partit de la UD Taradell que ha perdut per un contundent 4 a 2 al camp del Palau-Solità i Plegamans. Els taradellencs han fet una mala primera part, mentre que a la segona han estat molt millor però els locals han sentenciat amb molta efectivitat a porteria contrària. El Taradell es queda amb 4 punts després de tres jornades.

A la primera meitat, el Taradell no ha existit. Mancats d’intensitat, els taradellencs pràcticament no han inquietat la porteria contrària, mentre que els locals han demostrat que havien sortit amb ganes de guanyar el partit. Així, al minut 13 una pilota, bombejada a l’àrea, ha caigut a la frontal on un jugador local l’ha engaltat fent l’1 a 0. El Taradell no ha reaccionat i el Palau-Solità ha gaudit de dues bones ocasions per incrementar el marcador. Als 30 minuts en un xut creuat que ha aturat Ochoa i 5 minuts més tard en una jugada per l’esquerra de l’atac local que quasi acaba amb gol en pròpia porteria, ja que la pilota ha sortit fregant el pal.

La tònica ha canviat totalment a la represa. El Taradell ha sortit amb més ganes i en el primer quart d’hora de la segona meitat ha estat el dominador absolut. Destacar dos canvis a la mitja part. Grífols i Quim Rovira han entrat, substituint Cuenca i Marc Font.

En els primers minuts dues arribades perilloses del Taradell han estat a punt de suposar l’empat. Però, quan millor jugaven els taradellencs ha arribat el 2 a 0 en un atac pel centre. Als 14 minuts, però, Grífols ha estat objecte de penal. I Fredi ha posat el 2 a 1 al marcador. Aquí han arribat els millors moments del Taradell. Rovira, en acció individual, ha fet lluir el porter local. El Palau només ha tingut una falta indirecta dins l’àrea que ha sortit fregant el pal. A la mitja hora, Fredi ha tingut l’empat a les botes, però el seu xut creuat l’ha rebutjat el porter local amb els peus.

I aquesta ha estat la clau del partit. L’acció següent ha acabat amb el tercer gol local, demostrant de nou que als taradellencs els ha faltat més intensitat i contundència defensiva. A 10 minuts pel final en una centrada per l’esquerra ha arribat el quart del Palau. I a 2 minuts pel final en un córner David Pujol ha fet el definitiu 4 a 2.

Derrota del Taradell que ha mostrat la millor cara a la segona meitat. El partit ha deixat un gust agredolç perquè el resultat hauria pogut canviar si l’equip hagués estat millor a la primera meitat.

UD Taradell: Manel Ochoa, Guillem Molas, Xevi Ochoa (Carrillo), Pujol, Raul, Font (Rovira), Cuenca (Grífols), Erra, Fredi, Edu Morató i Canó.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments