Inici Actualitat El Club Patí Taradell debuta aquest diumenge a la Primera Catalana

El Club Patí Taradell debuta aquest diumenge a la Primera Catalana

0
COMPARTIR

El CP Taradell enceta temporada aquest cap de setmana. De nou, competirà a la Primera Catalana amb l’objectiu de no patir per mantenir la categoria. L’equip taradellenc debuta a la pista del Bigues i Riells aquest diumenge a partir de 3/4 de 7 de la tarda.

El Taradell estrena entrenador en la persona de Xevi Amblàs, el coordinador del club, que substitueix en el càrrec a Jordi Roca. La plantilla és molt semblant a la de la temporada anterior. Hi ha tres jugadors nous: el porter Àlex Capdevila, que ve del Tona, i els jugadors Carles Càmera (Voltregà) i Guillem Roca (Masies de Voltregà). La resta de l’equip el completen Toni Ylla (porter), Jordi Prat, Cesc Compte, Gerard Homs i Jordi Molist. En total, una plantilla de sis jugadors de camp i dos porters que es veurà complementada amb jugadors júniors.

D’aquesta manera es vol “canviar la filosofia del club”, segons Amblàs, i comptar “amb la gent de casa”. Les baixes han estat Guillem Vilamitjana, Uri Morell, Jordi Horta, Ignasi Genís i Albert Sirisi. Aquest últim passa a formar part de la plantilla de l’equip de Segona Catalana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments