Inici Actualitat La Mancomunitat La Plana posa en marxa tallers per a la gent...

La Mancomunitat La Plana posa en marxa tallers per a la gent gran

0
COMPARTIR

Aquest mes de setembre es posa en marxa el nou curs de Tallers per a gent gran que els ajuntaments d’Aiguafreda, Balenyà-Els Hostalets, El Brull, Malla, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell i Tona, amb el suport del Programa de Dinamització de Gent Gran de La Mancomunitat La Plana, organitzen per 8è any consecutiu.

En aquesta vuitena edició dels Tallers per a la gent gran de la Mancomunitat La Plana i, com ha passat cada any des del seu inici, aquest curs també ha augmentat el nombre de persones participants, essent 200 les persones majors de 65 anys ja inscrites.

Els tallers que s’ofereixen enguany, de psicomotricitat, estimulació cognitiva (memòria), creativitat, noves tecnologies (informàtica) i lleure i salut, començaran la última setmana de setembre i està previst que finalitzin el juny de l’any que ve. Tenen una durada aproximada de 24 hores cada trimestre i, com que estan majoritàriament finançats per cadascun dels ajuntaments, el cost pels participants és de només un euro l’hora.

Aquest tallers formen part del projecte “Gent gran activa” de l’Àrea de Serveis Socials i Ciutadania de La Mancomunitat La Plana que té l’objectiu de facilitar un envelliment actiu a la població major de 65 anys mitjançant l’ocupació saludable del seu temps lliure, el treball per a l’autonomia i la consolidació d’espais de relació social per a la gent gran.

“Gent gran activa” inclou, també, altres activitats d’animació sociocultural i dinamització en cada municipi adreçades a afavorir la participació de la gent gran, com són cicles de xerrades sobre temes diversos, tallers de teatre, dansa, del riure, de relaxació, etc.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments