Inici Actualitat Tot a punt per la 2a edició de la Duatló del Bandoler

Tot a punt per la 2a edició de la Duatló del Bandoler

0
COMPARTIR

El CET L’Enclusa i el Centre Excursionista Taradell organitzen el pròxim diumenge 2 d’octubre la segona edició de la Duatló del Bandoler. La competició està integrada dins el Circuit Terra Endins de duatlons. Les inscripcions estan obertes fins el 29 de setembre.

La cursa començarà a 2/4 de 10 del matí i acabarà a la una del migdia amb el lliurament de premis. El recorregut serà 100% de muntanya i constarà de 10 quilòmetres corrent, 22 en btt i 3 més corrent.

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web www.cetaradell.net o a la botiga Fanatik de Vic. El preu és de 20 euros per als federats i 25 per als no federats. Les places són limitades per a 170 participants.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments