Inici Actualitat La UD Taradell aconsegueix el triomf (3 a 0) en el derbi...

La UD Taradell aconsegueix el triomf (3 a 0) en el derbi contra el Sant Vicenç de Torelló

0
COMPARTIR

La UD Taradell ha aconseguit aquest dissabte la primera victòria de la temporada a Segona Catalana. Ho ha fet amb un convincent 3 a 0 contra el Sant Vicenç de Torelló, en un partit que no ha estat gens plàcid. Els gols taradellencs han estat marcats per Edu Dot i Joan Canó, en dues ocasions.

El derbi es presentava en un moment complicat pels taradellencs, ja que comptava amb moltes baixes per lesió i per motius personals. Tot i això, els jugadors de Jaume Serra han solventat el partit amb molt ofici davant un bon Sant Vicenç.

A la primera meitat, lleuger domini taradellenc en els primers minuts. Els locals, gràcies al vent a favor, rondaven en més ocasions la porteria visitant, tot i que sense gaudir d’ocasions clares. De fet, la millor ocasió de la mitja hora ha estat pel Sant Vicenç que en una jugada aïllada, l’àrbitre ha assenyalat penal per unes mans protestades per la defensa taradellenca. Però, Manel Ochoa ha parat la pena màxima.

Pocs minuts després, als 35, una falta a la frontal de l’àrea visitant ha suposat el gol taradellenc. Edu Dot, que debutava amb els locals, l’ha executat a la perfecció amb un fort xut que han entrat pel centre a la xarxa.

A la represa, el Taradell, còmode amb l’avantatge, ha incrementat diferències als 10 minuts en un penal molt semblant al de la primera meitat. Joan Canó l’ha transformat posant el 2 a 0. Molt migcampisme en els següents minuts fins que als 20, Canó ha aprofitat un error en una passada de la defensa visitant i ha fet el tercer.

Fins al final el Sant Vicenç ha intentat escurçar diferències, però qui ha estat més a prop del gol ha estat el Taradell en un xut creuat de Fredi que ha sortit fregant el pal.

Victòria molt important del Taradell que suma el quart punt de la temporada i no ha rebut cap gol en els dos primers partits de lliga. Per la seva part, el Sant Vicenç, que en moltes fases del partit ha jugat amb molt criteri, es queda amb un sol punt.

UD Taradell: Manel Ochoa, Canadell, Xevi Ochoa (Pujol), Edu Dot, Raul, Cuenca (Serrabassa), Edu Morató, Font, Erra (Quim Rovira), Fredi, Canó.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments