Inici Actualitat Jesús Ramos inaugura una mostra de Cartografies a can Costa i Font

Jesús Ramos inaugura una mostra de Cartografies a can Costa i Font

0
COMPARTIR

El taradellenc Jesús Ramos inaugura aquest divendres a les 7 de la tarda l’exposicó ‘Cartografies’. Es tracta d’una mostra de les darreres obres que realitza des de 2009, centrades en el paisatge i l’espai, des d’un punt de vista cartogràfic.

Partint dels elements natural, sociopolític i graficoplàstic i amb l’abstracció com a referent icònic, “intento un acostament a la representació, no del paisatge, sinó del territori, on la textura, la matèria i la pintura es fonen en una metàfora cartogràfica, amb allò que és natural representat per la taca més casual i allò que és polític -humà- per les estructures més racionals i controlades”, destaca l’artista.

L’exposició es podrà visitar fins 2 d’octubre cada dia de 6 a 9 del vespre, excepte els dimarts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments