Inici Actualitat Unes 200 persones es concentren davant l’Ajuntament per reivindicar el model educatiu...

Unes 200 persones es concentren davant l’Ajuntament per reivindicar el model educatiu català

0
COMPARTIR

Els veïns de Taradell han sortit al carrer aquest dilluns a la tarda per protestar contra la interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que insta a introduir el castellà com a llenguar vehicular en l’ensenyament català. Unes 200 persones s’han concentrat davant l’Ajuntament on s’ha llegit una moció en suport a l’escola catalana.
La regidora d’Educació, Rosa Papell, ha llegit una moció aprovada per l’Ajuntament de Taradell en la qual es denuncia el risc de trencament social que pot ocasionar aquesta interlocutòria. La moció també pretén refermar el compromís amb l’actual model català d’ensenyament, agraeix la tasca col·lectiva que ha fet possible aquest model i dóna suport a les iniciatives polítiques, socials i de la plataforma Somescola.cat que reivindique l’actual sistema educatiu català. La lectura de la moció ha comptat amb la presència de l’alcalde, Lluís Verdaguer, i de diversos regidors de les diferents formacions polítiques presents al consistori que, d’aquesta manera, han simbolitzat el suport unànime a la moció.
La concentració era una de les accions que la plataforma Somescola.cat havia convocat per aquest dilluns a la tarda sota el lema “Per un país de tots, l’escola en català”.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments