Inici Actualitat La UD Taradell debuta amb un empat a zero al camp del...

La UD Taradell debuta amb un empat a zero al camp del Granollers

0
COMPARTIR

La Unió Deportiva Taradell va iniciar la temporada 2011/12 amb un bon empat al camp del Granollers, un dels rivals importants de la Segona Catalana. Els taradellencs van fer un bon partit i van tenir opcions d’endur-se la victòria, sobretot a la segona meitat.

Al primer temps, domini d’un Granollers que va sortir amb ganes d’encarrilar el partit. Els taradellencs, a mesura que van anar passant els minuts, es van trobar més còmodes. Als 20 minuts ja van haver de fer la primera substitució, obligada per la lesió de turmell de Joan Morcillo. La interrupció del joc, però, no va descentrar els taradellencs.

A la segona meitat, inici amb molt migcampisme. Als 20 minuts els locals, que en cap moment van trobar el camí de l’àrea visitant, es van quedar amb inferioritat numèrica i el Taradell, tot i no ser molt agosarat, va gaudir de bones ocasions per marcar. En temps de descompte va ser el Granollers qui va tenir el gol més a l’abast, en una pilota que Raul va rebutjar quan ja entrava al fons de la xarxa.

En definitiva, bon empat del Taradell en un camp difícil i davant un equip que prové de Regional Preferent. Els taradellencs es van mostrar molt compactes i només va faltar una mica més de presència ofensiva en algun moment del partit.

El pròxim partit és aquest dissabte a la Roureda, que viurà el primer derbi amb el Sant Vicenç de Torelló. Serà a les 4 de la tarda.

Alineació: Manel Ochoa, X. Ochoa (Cuenca), Joan Morcillo (Guillem Molas), Canadell, Raul, Erra, Fredi (Molas), Edu Morató (Quim Rovira),  Canó, Font i Grífols.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments