Inici Actualitat Més de 50 persones participen a la columna taradellenca de la Marxa...

Més de 50 persones participen a la columna taradellenca de la Marxa dels Vigatans

0
COMPARTIR

Més d’una cinquantena de taradellencs es van reunir aquest dissabte a la Plaça de les Eres per baixar a peu cap a Vic a participar en la Marxa dels Vigatans. Es tracta de la columna de Francesc Sans Miquel i de Mont-rodon que és el quart any que participa en aquesta marxa de torxes. Diversos pobles osonencs han participat en la multitudinaria marxa que va acabar a la Plaça de la Catedral. L’hereu de Taradell, Josep Masgrau, va ser el penonaire.

Antoni Pladevall, que va formar part de la columna de Taradell, va ser l’encarregat de cloure l’acte a la plaça de la Catedral de Vic, on es va cremar el Decret de Nova Planta i la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Per cert, que del balcó de l’Ajuntament hi ha penjada l’estelada durant la Diada Nacional, juntament amb la senyera i la bandera de Taradell.

Fotos: Miquel Vilardell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments