Inici Actualitat El Club Patí Taradell presenta els equips d’aquesta temporada

El Club Patí Taradell presenta els equips d’aquesta temporada

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell va aprofitar aquest dissabte per fer la presentació oficial de tots els equips que defensaran els colors de l’entitat durant aquesta temporada. Els jugadors es va fer la foto de familia després d’una tarda, durant la qual es van anar disputant partits amb la participació de tots els equips del club, des dels més petits de l’escola fins a l’equip sènior.

El CP Taradell tindrà nou equips per la temporada 2011-12: el Comarcal A i B, el Benjamí A i B, l’Infantil, el Juvenil, el Júnior, el de Segona Catalana i el primer equip, que per segon any consecutiu militarà a la Primera Catalana.

El primer equip aquest any, però, tindrà novetats a la banqueta, ja que Jordi Roca ha deixat de ser l’entrenador després de diversos anys com a tècnic taradellenc. El substitueix Xevi Amblàs. El debut a la lliga serà el pròxim 25 de setembre a la pista del Bigues i Riells.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments