Inici Actualitat La UD Taradell inicia la temporada aquest diumenge al camp del Granollers

La UD Taradell inicia la temporada aquest diumenge al camp del Granollers

0
COMPARTIR

La UD Taradell de 2a Catalana debuta aquest diumenge en partit de lliga. Ho farà al camp d’un sempre complicat Granollers a les 6 de la tarda. L’objectiu de la nova temporada és la permanència.

La plantilla es pràcticament la mateixa de la temporada passada. A la banqueta hi continua Jaume Serra, acompanyat de Jordi Peipoch. Pel què fa als jugadors, els nous fitxatges són David Pujol, Nil Murfulleda, Raul Garcia, Edu Dot, Ivan Palomar i Joaquim Rovira. També puja al primer equip Guillem Serrabassa que la temporada anterior ja va disputar més d’un partit.

Cal destacar que aquest any la categoria ha canviat de nom arran de la remodelació de les categories catalanes. També cal mencionar que hi haurà més derbis, ja que el Tona va baixar de categoria, mentre que el Sant Vicenç de Torelló ha pujat. També es manté l’OAR Vic.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments