Inici Actualitat La biblioteca mostra una visió peculiar de “Els grans transatlàntics”

La biblioteca mostra una visió peculiar de “Els grans transatlàntics”

0
COMPARTIR

Des d’aquesta setmana es pot visitar a la biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell l’exposició “Els grans transatlàntics”. Es tracta d’una mostra dedicada a ensenyar, a través de documentes gràfics, una visió diferent d’aquests grans vaixells.

Algunes de les fotografies mostren els interiors d’aquests monstres marins artificials. També es poden veure vistes de les seves arribades i sortides dels ports més importants del món, juntament amb exemples de com es viatjava, els usos, costums i diferències socials.

La mostra està produïda pel Museu Marítim de Barcelona amb la col·laboració de la CAM i es podrà veure fins el 25 de setembre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments