Inici Actualitat Dilluns es farà una concentració de protesta a favor del català a...

Dilluns es farà una concentració de protesta a favor del català a l’escola davant l’Ajuntament

0
COMPARTIR

Taradell també es sumarà a les concentracions de protesta contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que insta a introduir el castellà com a llengua vehicular a l’ensenyament català. Aquest proper dilluns 12 de setembre s’ha convocat una concentració a les 19h al davant de l’Ajuntament de Taradell.

Precisament, dilluns és el dia d’inici del curs escolar. La concentració està convocada per la plataforma Somescola.cat, integrada per una trentena d’entitats cíviques i educatives, que ha fet una crida a fer mobilitzacions davant tots els ajuntaments.

Somescola.cat també fomentarà la signatura per part dels ajuntaments de la moció en favor de l’escola en català.

Per adherir-se al manifest i donar-hi suport: Adhesions

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments