Inici Actualitat Massiva presència de públic a l’espectacle de circ de Festa Major

Massiva presència de públic a l’espectacle de circ de Festa Major

0
COMPARTIR

Els més petits han pogut gaudir aquest dissabte a la tarda d’un espectacle de circ. L’acte s’ha realitzat a mitja tarda a la plaça de les Eres i ha anat a càrrec de la companyia Tot Circ. L’espectacle ha tingut un gran seguiment, ja que pràcticament tota la plaça estava plena de nens i nenes, acompanyats pels seus pares.

D’altra banda, aquest dissabte a la tarda també s’ha pogut gaudir de la música. Als Jardins del centre cultural Costa i Font s’ha fet un concert d’acordió i guitarra a càrrec de Ramon Watts i Esteve Vilarrassa.

Fotos: Miquel Vilardell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments