Inici Actualitat El Vilassar de Mar s’endú el trofeu de Festa Major

El Vilassar de Mar s’endú el trofeu de Festa Major

0
COMPARTIR

El Vilassar de Mar, equip de Primera Catalana, ha derrotat aquest dissabte al Taradell per 1 a 3 en el Trofeu de Festa Major. En un partit més igualat que el que el marcador final reflecteix, els visitants han estat molt més efectius de cara a porteria. Abans de l’inici del partit, la nova pubilla ha fet el tradicional xut de Festa Major.

Després d’un parell d’ocasions del Taradell, el Vilassar s’ha avançat al marcador abans de la mitja hora de joc en una centrada per la banda esquerra que un jugador visitant a rematat de cap al fons de la xarxa. Deu minuts més tard ha arribat el segon a la sortida d’un córner. El Taradell ha estat a punt de retallar diferències en un xut de Fredi que ha sortit fregant el pal. I abans del descans, Canó ha fet l’1 a 2 en un embolic a l’àrea.

A la segona part no hi ha hagut gaire oportunitats. El Vilassar ha fet el tercer en els últims minuts de partit en una centrada que ha desviat Xevi Ochoa cap a la seva porteria.

UD Taradell: M.Ochoa (Murfulleda), Canadell (Joan), Pujol (X.Ochoa), Raul, Guillem Molas (Serrabassa), Edu (Molas), Font, Fredi, Cuenca (Quim), Canó (Carrillo) i Grífols.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments