Inici Actualitat Xocolatada i Mercat del Segle XVII amb molta presència de gent

Xocolatada i Mercat del Segle XVII amb molta presència de gent

0
COMPARTIR

Avui és el dia central de la Festa Major de Taradell. Diada de Sant Genís, patró del municipi, s’espera l’arribada del bandoler Toca Sons a partir de les 7 de la tarda. Però, durant tot el dia ja hi ha activitats per ambientar la festa. Prova d’això és el tradicional Mercat del segle XVII que es fa als voltants de la Sagrera i que aquest matí, sobretot, a partir de les 12 del migdia ha registrat una notable presència de gent.

I és que molts ja venien de la xocolatada que s’ha fet a la Plaça de les Eres de bon matí. Ningú s’ha volgut perdre un bon esmorzar i cal destacar que la cua per aconseguir xocolata desfeta i un tros de coca donava la volta a tota la plaça.

Tot seguit, s’ha fet la cercavila i el pregó d’en Toca Sons per esperar al gran moment que es viurà aquesta tarda. Saber qui interpretarà el paper del famós bandoler i conèixer si serà penjat a la forca o escaparà de la llei de l’agutzil i la persecució dels sometents.

Us deixem amb una galeria d’imatges d’alguns moments d’aquest dijous al matí.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments