Inici Actualitat Meritxell Freixas és la pubilla 2011 de Taradell

Meritxell Freixas és la pubilla 2011 de Taradell

0
COMPARTIR
Proclamació de la pubilla 2011 (Meritxell Freixas)

Una de les incògnites de la Festa Major de Taradell ja s’ha sabut aquest dimarts a la nit. La nova pubilla del muncipi és la jove de 20 anys Meritxell Freixas, que substitueix a Anna Masgrau. El nom de la pubilla s’ha revelat en l’acte que oficialment dóna el tret de sortida a les festes taradellenques.

La vetllada, de fet, ha començat amb el pregó de Festa Major que enguany el pronunciava Hermínia Algilaga, practicant del poble tota la vida i que aquest any es jubila. La pregonera ha recordat la seva vida personal i professional lligada al poble des dels 9 anys quan el seu pare va ser designat practicant de Taradell. Ha afirmat sentir-se molt contenta perquè “no tots tenim l’oportunitat d’expressar en públic el què sentim i l’amor pel poble”. I entre les anècdotes que ha recordat sobre la precarietat dels recursos, destaca que en una ocasió “havia de penjar un suero i ho vaig fer en el lloc on hi havia un Sant Crist, pensant que no s’empiparia perquè tots dos havíem de col·laborar”.

Hermínia Algilaga ha estat llargament aplaudida i ovacionada al finalitzar el pregó. Precisament, l’alcalde, Lluís Vedaguer, en el seu parlament ha destacat la seva persona destacant que amb ella “s’acaba una manera d’entendre la professió, la del practicant” i, fent broma, que era una persona “molt popular, coneguda i estimada al poble i la que més culs ha tocat”.

L’acte també ha comptat amb la participació de la Cobla Lluïsos de Taradell interpretant diferents temes i  posant la música en directe de més d’un dels diferents balls que ha interpretat l’esbart dansaire Sant Genís de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments