Inici Actualitat Avui comença la Festa Major de Taradell

Avui comença la Festa Major de Taradell

0
COMPARTIR

Dimarts 23 d’agost

11:00h – Jardins del centre cultural Costa i Font. GIMCANA INFANTIL. Organitza: Casal El Puntal.

17:30h – Al Segon Pujoló. 4a GIMCANA GITANA. Organitza: Consell de Joventut de Taradell.

21:15h – Centre Cultural Costa i Font. PREGÓ DE FESTA MAJOR a càrrec d’Herminia Algilaga i Peña. A continuació PROCLAMACIÓ DE LA PUBILLA de Taradell 2011 i brindis de Festa Major. Acompanyaran l’acte l’Esbart Sant Genís i la Cobla Lluïsos de Taradell.

23:30h – Sortida a la Plaça de les Eres. CAMINADA TEATRALITZADA “La Foscor d’en Toca-Sons”. Organitza: Agrupació Festa d’en Toca Sons i el grup de teatre “Canya que no és conya”. Els distintius dels grups es començaran a repartir a les 23:00h.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments