Inici Actualitat Ràdio Taradell farà una programació especial per Festa Major

Ràdio Taradell farà una programació especial per Festa Major

0
COMPARTIR

A continuació ens fem ressò de la programació especial que ha preparat Ràdio Taradell amb motiu de la celebració de la Festa Major amb la retransmissió en directe d’alguns actes.

23 d’agost
Ràdio Taradell retransmetrà en directe el pregó de festa major i la proclamació de la nova pubilla. El pregó el farà Herminia Algilaga, coneguda com la practicant de Taradell i que, enguany, es jubila. Tot seguit, es proclamarà la nova pubilla que agafarà el relleu a l’Anna Masgrau. Serà a partir d’un quart de 10 del vespre a Can Costa, en un acte on també hi participarà l’Esbart Sant Genís i la Cobla Lluïsos.

24 d’agost

Retransmissió del Toca-Sons canalla. Serà pels volts de les 7 del vespre i la narració anirà a càrrec dels locutors més petits de l’emissora.

25 d’agost
Ràdio Taradell tornarà a sortir al carrer, amb l’emissió en directe des del Mercat del Segle XVII, als voltants de la Sagrera. Durant tot el matí, passaran pels micròfons de l’emissora els organitzadors de tots els actes de la festa major, la Festa d’en Toca-Sons,la Festa Jove i altres activitats com la Festa del Maricel.

A banda de tot això, Ràdio Taradell farà un seguiment especial de la festa major a través de la seva pàgina web, del Facebook i del Twitter (a través de l’usuari @rtaradell i l’etiqueta #fmtaradell11).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments