Inici Actualitat La UD Taradell juga diumenge el primer amistós de pretemporada

La UD Taradell juga diumenge el primer amistós de pretemporada

0
COMPARTIR

L’equip de Segona Catalana (nova denominació de la categoria) de la U.D. Taradell ha tornat a la feina aquest dimarts. Els jugadors, entrenats per segona temporada consecutiva per Jaume Serra, han iniciat la pretemporada amb moltes ganes de fer una bona lliga. Aquesta setmana realitzen les primeres sessions físiques amb l’objectiu de debutar en partit amistós aquest diumenge. Serà contra el Camprodon a les 18h al camp municipal de la Roureda.

Pel que fa a fitxatges, cal destacar que els juvenils Guillem Serrabassa i Nil Murfulleda, que l’any passat ja van disputar minuts amb el primer equip, formaran part de la plantilla. També s’incorpora el defensa David Pujol, procedent del Voltregà, i el migcampista Raul Garcia, procedent del juvenil del Manlleu.

Per cert, podeu consultar com va anar l’última assemblea del club en el següent enllaç.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments