Inici Actualitat Novetats a Taradell Bloc

Novetats a Taradell Bloc

1
COMPARTIR

Amb motiu de la Festa Major 2011, des del bloc de Taradell hem preparat algunes novetats per continuar informant i parlant del nostre municipi. Amb l’objectiu de difondre les activitats que es fan, fer-nos ressò del què és notícia i generar la participació dels nostres lectors, hem intentat millorar alguns aspectes i incorporar-ne de nous que us presentem a continuació:

1. Nova imatge d’encapçalament amb motiu de la Festa Major: es pot veure a la part superior. Per cert, farem un ampli seguiment dels actes de la Festa Major. Esperem que ens seguiu.

2. Apartat “Sense flaix”: Dedicat a fotografies. Poden ser curioses, diferents, paisatgístiques, de racons emblemàtics, de denúncia…  L’únic requisit és que han de ser de Taradell o relacionades amb el municipi. Les anirem penjant al panell de la dreta. Aprofitant que molta gent fa fotos, demanem la vostra col·laboració (no cal que sigueu professionals). Ens les podeu enviar a taradellbloc@gmail.com. Comencem amb una fotografia del plataner de la Font Gran.

3. Facebook: Potenciarem aquesta xarxa amb la posada en marxa d’una pàgina d’admiradors on s’aniran publicant actes i informacions, que estarà activa en els propers dies.

4. Vídeos: Tot i que ja és un element actiu, es publicaran més vídeos d’activitats de Taradell a través del youtube.

5. Esports: Cada cap de setmana penjarem cròniques dels primers equips de fubol i hoquei perquè estigueu informats dels resultats i novetats.

A banda d’aquestes novetats i d’altres que possiblement anirem incorporant i que estan més verdes, volem recordar que el bloc de Taradell és molt complet i es poden consultar molts apartats en els panells de dreta i esquerra: l’agenda, el temps, l’enquesta, el twitter del bloc i els tuits relacionats amb Taradell, els blocaires del poble o les webs de les entitats de Taradell.

I que podeu participar i col·laborar en l’elaboració del bloc a través dels comentaris o enviant-nos un mail a taradellbloc@gmail.com amb informacions, fotos o activitats.

Moltes gràcies.
Seguirem millorant.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
15 agost 2011 15:53

Felicitats per la feina ben feta! És una alegria diària seguir les novetats del poble a través d'aquest mitjà. Per molts anys!