Inici Actualitat Lluís Verdaguer ha estat reelegit president de la Mancomunitat La Plana

Lluís Verdaguer ha estat reelegit president de la Mancomunitat La Plana

3
COMPARTIR

Tot i que fa uns dies que es va fer oficial, avui ens fem ressò d’una informació publicada a Ràdio Taradell. I és que l’alcalde del municipi, Lluís Verdaguer, tornarà a ser president de la Mancomunitat La Plana durant aquesta legislatura. Verdaguer va rebre un total de 22 vots dels 24 possibles durant l’acte de constitució.

CiU ha pactat amb el Grup d’Independents que en les últimes eleccions municipals ha assolit 7 alcaldies de les 12 que constitueixen la Mancomunitat. A canvi, els Independents tenen la vicepresidència, en la figura de l’alcalde del Burll, Ferran Teixidor, i majoria en la comissió permanent que gestiona el dia a dia de l’organisme.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
21 agost 2011 2:04

Tant desafortunat és el que pregunta com el que respon…aíxò són dades errònies i si fossiu una mica més espabilats són dades publiques que qui vol les obté per qualsevol mitjà…inclus en el debat electoral de Can Costa, el nostre alcalde va portar les seves nonimes.Jo ni les recordo ni m´interessa, però perque no aneu a mirar-ho al Ajuntament, ho és que us fa por donar la cara?, jo veig que el que no us fa por és injuriar sota el anonimat.
Salut i Força.

Anònim
Anònim
13 agost 2011 19:04

Dons uns altres 3000 per acaber de arrodonir l'hipoteca.

Anònim
Anònim
13 agost 2011 1:03

Felicitats;

Quin sou representa això? m'agradaria saber-ho i sumar-ho als 3000 d'alcalde de taradell.

gràcies