Inici Actualitat Ja desmunten la línia elèctrica que passa pel costat del barri de...

Ja desmunten la línia elèctrica que passa pel costat del barri de La Madriguera

0
COMPARTIR

Aquests dies s’estan fent els treballs de desmantellament de la línia elèctrica Vic-Pierola que creua el terme municipal de Taradell i passa pel costat del barri de La Madriguera. Ja feia uns mesos que no funcionava, després de l’entrada en funcionament de la nova línia Sentmenat-Bescanó de 400 kv que abasteix d’energia la ciutat de Girona i la Costa Brava.

Aquesta era una de les reclamacions històriques dels veïns de la zona a Red Eléctrica (REE), empresa que gestiona la línia.

Els primers treballs van començar a principis de juny a Centelles i ara ha arribat el torn al tram que passa per Taradell. El procés consisteix en treure primer els cables i després les torres. Segons REE, es desmantellaran quasi 93 quilòmetres de línia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments