Inici Actualitat Molts visitants a la Fira del Caçador

Molts visitants a la Fira del Caçador

0
COMPARTIR

Tot i la incertesa provocada per les pluges del dissabte, la Fira del Caçador de Taradell va registrar una notable afluència de públic i visitants durant tot el diumenge al matí, tal i com es pot veure a les fotografies. La 32a edició va ser molt exitosa i va tornar a demostrar que el canvi d’ubicació (per segon any es feia a l’exterior del centre cultural Costa i Font) ha funcionat.

Durant el matí es va fer el tradicional mercat i exposició de gossos de caça i roba i complements. També es van fer exhibicions i proves de tir amb arc i al migdia es podia gaudir d’una arrossada popular.

Fotos: Miquel

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments