Inici Actualitat L’alcalde de Taradell aclareix la polèmica sobre PxC amb una nota i...

L’alcalde de Taradell aclareix la polèmica sobre PxC amb una nota i el tall de veu exacte

3
COMPARTIR

L’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, ha reaccionat a la polèmica generada per l’aprovació d’un punt de l’ordre del dia del ple de dijous, que va comptar amb el vot a favor de PxC. Solidaritat Catalana (SI) havia emès una nota de premsa criticant l’entesa entre CiU i PxC. Lluís Verdaguer ha publicat una carta a través d’osona.com on aclareix les declaracions que es posaven en boca seva en la nota de premsa de SI.

Nota de premsa

Lluís Verdaguer, alcalde de Taradell

Sovint obviar part de les paraules que es diuen pot donar lloc a confusions intencionades o no. Per tal d’evitar qualsevol malentès i alhora desmentir les paraules que posen en boca meva els representants de SI de Taradell, en la nota de premsa publicada en el vostre mitja, he cregut oportú fer-vos arribar el tall de veu gravat ahir per Ràdio Taradell, on es pot comprovar literalment el que vaig dir, i que evidentment ratifico:

“Agraeixo l’actitud de PxC perquè realment aquest punt era molt arriscat i d’alguna manera em fa corregir quan en campanya electoral vaig manifestar que no pactaria amb PxC, avui li agraeixo el gest que ha fet, perquè ha mirat sobretot per el municipi, i penso que es de lloar aquesta actitud i de fet jo li estiro la mà perquè en el futur…, evidentment no per un pacte de govern, aquí sí que mantinc el que vaig dir, però si que en accions puntuals veig que probablement m’hauré de refiar de les persones que realment , sota el meu entendre, tenen un criteri de poble i volen el be pel poble”.

També es pot escoltar el tall de veu exacte a través de Ràdio Taradell, que com és habitual va retransmetre en directe el ple municipal.

Tall de veu

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
El follet de la son
12 agost 2011 12:20

Això és només una mica de culpa d'en Verdaguer, però la major part de la culpa la tenen els veïns i veïnes que, amagats, pobrets, a casa seva, i plens de por pels nombrosos actes vandàlics que els immigrants cometen al poble cada hora del dia (del matí fins al vespre, cada minut, cada segon), es decideixen a votar unes idees que van causar una de les matances més bèsties de la història. Que surtin i donin la cara, tota aquesta gent, i després que els facin fora a ells i a elles.

Anònim
Anònim
1 agost 2011 12:41

Quina vergonya!

Anònim
Anònim
30 juliol 2011 16:34

El fons d'aquesta questio esta en la incapacitat per negociar del Sr.Verdaguer. Voler imposar, quan no tens majoria absoluta, invalida cap altre opció que no sigui pactar amb la PxC.En tots els actes on he asitit i s'havia de negociar quelcom, aixó no ha estat posible si tenies una opinió diferent a la del Sr.Verdaguer. El taranna del Sr.Verdaguer no li permet negociar, s'ha de fer el que ell diu, si no……vas contra el poble. El poble es seu. Hem recorda aquella famosa frase d'un ministre franquista que deia……"la calle es mia".CiU té una important qüestio a sol-lucionar a Taradell.… Llegeix més »