Inici Actualitat Un dels quatre morts en l’accident de trànsit a Orís és de...

Un dels quatre morts en l’accident de trànsit a Orís és de Taradell

3
COMPARTIR

Quatre persones han mort aquest dimarts al migdia en un accident de trànsit a la C-17, al seu pas per Orís, segons el Servei Català de Trànsit. El sinistre s’ha produït al voltant de dos quarts de dues del migdia després que dos turismes hagin xocat per causes desconegudes i un d’ells ha bolcat. Segons sembla el vehicle de les quatre víctimes ha estat envestit per darrera per l’altre turisme.

Com a conseqüència han mort quatre dels ocupants del vehicle bolcat i un altre ha resultat ferit en estat crític i evacuat a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona. El conductor de l’altre turisme ha resultat il·lès.

Les víctimes mortals, segons informa El 9 Nou, són Luis N. T. de 20 anys i veí de Vic, Yassin I. de 25 anys i de Folgueroles, Jonatan L. N. de 20 anys i de Vic, i Aleix C. M. de 20 anys i veí de Taradell.

La calçada ha estat unes hores tallada en sentit sud i els vehicles es desviaven per l’interior de Torelló. Fins al lloc de l’accident s’hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), a més de dotacions dels Mossos d’Esquadra.

Notícia de El 9 TV
http://el9tv.xiptv.cat/imgfiles/Front_xal/flash/webtv_flashplayer.swf

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
28 juliol 2011 15:37

Anims i força per aquests moments de dolor,tots els que som pares compartim el vostre dolor.

Anònim
Anònim
27 juliol 2011 13:33

UNA ABRAÇADA, cuideu-vos molt!!!

Bruixeta
26 juliol 2011 21:06

Soc la mare del noi de Taradell, el seu nom es Aleix i no Alex, os ho dic perque molta gent s'està enteran del fet através vostres.

Gracies pel record que heu tingut