Inici Actualitat Canvis de circulació al centre del poble per les obres del nucli...

Canvis de circulació al centre del poble per les obres del nucli antic

6
COMPARTIR

Des d’aquest dimecres a la tarda circular pel centre de Taradell és més complicat. Les obres d’urbanització del nucli antic han obligat a fer una sèrie de modificacions en el sentit de circulació d’alguns carrers i els conductors s’han d’habituar als canvis.

1. Un dels canvis, com es veu a la fotografia superior, és que al Passeig Domènec Sert, en el tram entre el carrer de l’Església i la carretera de Mont-rodon (és a dir, entrant pel Tuneu), la circulació de vehicles és d’una sola direcció i en sentit a la carretera de Mont-rodon. No es pot pujar cap al Karra.

2. Al Passeig Domènec Sert, venint de la carretera de Balenyà, la circulació és d’un sol sentit i en direcció al Tuneu, però els vehicles són desviats cap a la carretera de Montrodon a l’alçada de La Caixa.

3. En el tram entre el Passeig Domènec Sert i la carretera de Mont-rodon fins a l’alçada del passeig Sant Genís, la circulació dels vehicles serà en una sola direcció i en sentit a la carretera de Mont-rodon. Tal com es veu a la foto superior. Al mateix temps, els vehicles que pugen per la carretera de Mont-rodon cap al centre, són desviats a la mateixa alçada cap al Passeig Sant Genís que, a partir d’ara, és d’un sol sentit en direcció a la carretera de Balenyà.

4. Finalment, al passeig Sant Genís a la intersecció amb la carretera de Balenyà, els vehicles poden anar a l’esquerre per accedir al centre del municipi (ajuntament i plaça de les Eres). S’ha habilitat un accés especial.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

6 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
24 agost 2011 0:25

No crec que sigui tan mala idea tot això de la circulació, trobo molt bé que el que fins ara era la carretera principal sigui només d'una direcció, ja ens hi acostumarem, hem d'aprendre a anar a peu pel mig del poble.

Anònim
Anònim
16 agost 2011 23:17

Doncs jo crec que es una bona idea.
Molts cotxes quan passen per la carretera principal del poble semblen Fernando Alonso.

Aixi, que tot el que sigui poder dificultar el pas de vehicles per el centre es una bona idea, segons la meva opinió.

Anònim
Anònim
28 juliol 2011 15:22

Patètic!!!!!no m'agrada l'idea de passar pels voltant del meu poble.Un poble no només són els comerços , no només vas a comprar,a mi particularment m'agradava passar per dins el poble perquè m'agradava veure l'ambient de l'Hotel Rosa, veure l'aparador de Ca l'Autanell, les fotos de l'aparador d'en Marxant etc..i si tenia ganesde donar el volt, aparcava a la carpa .Però ara ens desvien la circulació per la variant i els vehicles de dins el poble els encaren directament cap a l'Esclat. Per una altra part les obres del carrer de la vila si que les trobo correctes i necessàries, però… Llegeix més »

Anònim
Anònim
26 juliol 2011 22:34

Le damos un aplauso y dejamos que se vaya? Es demencial!

Anònim
Anònim
26 juliol 2011 8:57

No m'agraden els canvis de circulació del poble. Visc als afores. I si vas a fer un encàrrec, direcció Balenyà, encara ho salvem; però si has d'anar direcció Ctra. Viladrau, el laberint és horrible. Pels carrers del voltant de la Plaça de les Eres ha crescut el moviment, segur. I si fins ara jo ja hi entrava poc al poble, ara encara menys! A veure com acabarà tot plegat…

Anònim
Anònim
21 juliol 2011 15:01

Tota la vida he vist la Plaça de les Eres … i ara porta "h" ¿?!!