Inici Actualitat La Mancomunitat La Plana millora la recollida selectiva de bolquers

La Mancomunitat La Plana millora la recollida selectiva de bolquers

0
COMPARTIR
Des d’aquest mes de juliol el servei de recollida selectiva de la Mancomunitat La Plana ha ampliat els dies de recollida porta a porta de bolquers als municipis d’Aiguafreda, Balenyà-Els Hostalets, El Brull, Figaró-Montmany, Folgueroles, Malla, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Tagamanent, Taradell, Tona i Viladrau.

A partir d’ara s’amplien els dies de recollida de bolquers. A més de poder-los treure, com fins ara, el dia de la recollida del rebuig (ja que són rebuig) i els dies de recollida de la matèria orgànica en una bossa a part, ara també es podran treure els dies de recollida dels reciclables, sempre en una bossa a part. Així doncs, ara els bolquers es podran treure sis dies a la setmana.

Aquesta ampliació té com a principal objectiu acostar el servei de recollida als ciutadans, millorar la qualitat de la separació de les diverses fraccions per tal d’augmentar-ne els nivells d’aprofitament o reciclatge, i mantenir els municipis mancomunats molt per sobre del nivell de la mitjana de recuperació de la resta de Catalunya.

Per donar a conèixer aquesta millora al conjunt de la població, i especialment la població més interessada, s’han editat uns materials gràfics: un cartell i una tageta informativa sobre els canvis en la recollida dels bolquers.

Les targetes s’han fet arribar al conjunt de la població, majoritàriament, a través de bustiades però també s’han repartit a les escoles per a la població amb fills/es petits.

Els cartells han estat penjats a llocs clau com escoles bressol, escoles d’educació d’infantil, residències d’avis, centres d’atenció primària, cartelleres municipals, etc.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments