Inici Actualitat El 9 Nou publica que Taradell té servei de pediatria tres dies...

El 9 Nou publica que Taradell té servei de pediatria tres dies a la setmana

0
COMPARTIR

Segons publica el bisetmanari El 9 Nou aquest dilluns, des de la setmana passada hi torna a haver servei de pediatria al CAP de Taradell. Després de les queixes d’una sèrie de pares i usuaris per la falta de pediatre, a causa de la baixa maternal de la titular, ara s’ha solucionat el dèficit.

A El 9 Nou la directora de l’equip d’atenció primària de Taradell, Anna Ribas, declara que “el problema s’ha resolt posant un altre pediatre”. Fins ara, als dijous pujava un pediatre de l’ABS de Santa Eugènia de Berga i la baixa es substituïa també amb metges de capçalera.

El nou pediatre atendrà els pacients en el mateix horari que abans “tres dies a la setmana i de 8 del matí a 3 de la tarda”, segons Ribas.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments