Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell ha parlat amb responsables del CAP per la falta...

L’Ajuntament de Taradell ha parlat amb responsables del CAP per la falta de pediatra

0
COMPARTIR

Arran de l’escrit de queixa d’un grup de pares sobre la falta de pediatra al CAP de Taradell, aquest bloc s’ha posat en contacte amb representants de l’Ajuntament per saber si es busca cap solució. Cal dir que la gestió del CAP de Taradell no és competència municipal, sinó que depèn del Servei Català de la Salut.

Segons l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, les explicacions que s’han rebut del CAP és que s’està buscant una solució. Com que es tracta d’una baixa per maternitat i consideren que serà temporal, estan cobrint la baixa amb metges de capçalera i un pediatre de l’ABS de Santa Eugènia que visita els més petits cada dijous. De moment, s’ha pres aquesta mesura, tot i que s’estan buscant altres solucions. Des de l’Ajuntament de Taradell també asseguren que es farà un seguiment del tema i vetllaran per trobar la millor solució possible.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments