Inici Actualitat Concert de gaita en el marc de la iniciativa Osona-Highlands 2011

Concert de gaita en el marc de la iniciativa Osona-Highlands 2011

0
COMPARTIR

Dins el projecte d’intercanvi cultural i turístic “De Biblioteca a biblioteca, de país a país: Osona-Highlands 2011”, organitzats per la Biblioteca de Taradell i l’Associació d’Agroturisme Osona, aquest diumenge es celebra un concert de gaita. L’actuació anirà a càrrec de Fergus Muirhead, mestre gaiter escocès.

La gaita és l’instrument escocès per excel·lència i està estretament lligada a les Highlands. El concert tindrà lloc a les 6 de la tarda als jardins de la casa rural La Riera de Sentfores-La Guixa. L’entrada és gratuïta. Cal confirmar assistència a info@agroturismeosona.com o al telèfon 618610163.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments