Inici Actualitat Dissabte a les 12 es lliura el 9è Premi Literari Solstici

Dissabte a les 12 es lliura el 9è Premi Literari Solstici

0
COMPARTIR

La novena edició del Premi Literari Solstici de Taradell coneixerà els seus guanyadors aquest dissabte al migdia. A partir de les 12 a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font es farà l’acte d’entrega dels guardons en els apartats de poesia i prosa.

Enguany un total de 131 treballs repartits en tres categories: adults, joves i infants de les dues modalitats. Es tracta de treballs osonencs i també d’arreu del territori de parla catalana.

El certamen està organitzat per la Biblioteca i la Comissió del Premi, que està formada per diferents persones del poble. El jurat del Premi Literari Solstici està format per: Carme Bayot i Puig, Rosa Codina i Costa, Antoni Pladevall i Arumí, Lluís Rovira i Masnou i Aleix Solà i Pascual.

L’autor del gravat original amb el logo del premi que reben els guanyadors és obra de Jesús Ramos.

L’acte de lliurament del premi comptarà amb l’actuació musical de Flavie Louesdon, acordió diatònic, i Pello Garcia, doedelzac (cornamusa), tin i low (flautes), pandereta, que interpretaran algunes peces de música tradicional catalana, bretona, italiana i jueva.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments