Inici Actualitat 85 equips disputaran el Torneig de futbol sala de Taradell

85 equips disputaran el Torneig de futbol sala de Taradell

0
COMPARTIR

Enguany el Torneig de Futbol Sala de Taradell ha batut un nou record d’equips inscrits. Un total de 85 equips disputaran la competició distribuïts en set categories diferents: 9 de Benjamí, 12 d’Aleví, 17 d’Infantil, 12 de Cadet, 10 de Juvenil, 15 de Femení Sènior i 9 de Femení Cadet. La categoria Femení aleví, on només s’hi han apuntat dos equips, es fusiona amb els 7 equips de Femení Cadet.

Cal destacar que també s’ha augmentat el nombre de participants amb la presència de 661 jugadors, un centenar més que en l’edició passada. El Torneig començarà el 27 de juny i s’allargarà fins el 30 de juliol al camp municipal de la Roureda, que estarà dividit en quatre terrenys de joc.

La distribució dels eqiups en els diferents grups es pot consultar a la pàgina web de la UD Taradell. Concretament en l’apartat dedicat al Torneig F-5 Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments