Inici Actualitat Dissabte a les 12 es constitueix el nou ajuntament

Dissabte a les 12 es constitueix el nou ajuntament

1
COMPARTIR

Aquest dissabte a les 12 del migdia es celebrarà el ple de constitució de l’ajuntament. Es tracta d’una sessió oberta al públic, que tindrà lloc a la sala de sessions.

L’ordre del dia comptarà amb la constitució de la mesa d’edat (formada pel regidor més jove i el de més edat) que presideix la sessió, la presa de possessió dels regidors i l’elecció de l’alcalde i la seva presa de possessió. L’alcalde s’ha d’escollir per majoria absoluta. Si no es produeix aquest fet, en la segona votació ho serà qui obtingui majoria simple o, si no és dóna el cas, el candidat que va obtenir més vots a les eleccions municipals.

Dissabte sortirem de dubtes, però tot fa presuposar que Lluís Verdaguer serà l’alcalde de Taradell i que la seva formació, CiU, governarà durant quatre anys en minoria. Això obligarà a buscar pactes puntuals i complicitats durant la legislatura amb la resta de formacions representades al consistori.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
lluisdetaradell
10 juny 2011 12:20

M'agradaria animar als veïns i veïnes de Taradell a anar a aquesta sessió constituent, però també a la resta de Plens Municipals de l'Ajuntament. Les sessions són obertes i, esperem que no canvïn les coses, s'acaba amb un torn obert de propostes i preguntes que podem fer als nostres representants (tots els regidors són representants nostres, tan si els hem votat com si no, tan si hem votat com si no). La nova etapa en minòria, suposa una oportunitat per participar en les decissions que ens afecten de més a prop. No desaprofitem la oportunitat que ens hem donat. Lluís… Llegeix més »