Inici Actualitat Taradell celebra diumenge el 57è Homenatge a la Vellesa

Taradell celebra diumenge el 57è Homenatge a la Vellesa

0
COMPARTIR

El Patronat Local de la Vellesa de Taradell organitza aquest diumenge el 57è Homenatge a la Vellesa. La festa començarà a les 11 del matí amb la rebuda als avis homenatjats, acompanyats pels seus padrins. En total, hi haurà 155 homenatjats enguany.

A 2/4 de 12 començarà la missa, que comptarà amb l’actuació dels alumnes de l’Escola El Gurri i la interpretació de la cançó “La rosa del port” a càrrec del Cor Parroquial.

A la 1 hi haurà un vermut popular, sota els til·lers de davant l’Església. A les 2 es farà el dinar de germanor al Centre Cultural Costa i Font amb la imposició de la insígnia del Patronat als homenatjats assistents per primera vegada a la festa. Unes 200 persones assistiran al dinar. El fi de festa comptarà amb l’actuació del cantautor osonenc Josep Maria Puigdomènech.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments