Inici Actualitat Ja es poden fer les inscripcions als casals d’estiu de les escoles...

Ja es poden fer les inscripcions als casals d’estiu de les escoles de Taradell

0
COMPARTIR

Ja es poden formalitzar les inscripcions per a les escoles d’Estiu de Taradell.

Col·legi Sant Genís i Santa Agnès

L’Escola d’estiu es farà del 27 de juny al 29 de juliol i s’hi pot assistir per setmanes.  L’horari és de 9 del matí a 1 del migdia o fins a les 3 s’hi porten dinar de casa i es farà al nou edifici de l’escola.

L’Escola d’estiu d’enguany tindrà una orientació lúdica, dinàmica, i esportiva. Els dilluns i dimecres hi hauran cursets de tennis i natació opcionals. Tots els dijous es faran jocs esportius a les instalcions del parc d’esports i s’anirà a la piscina, hi haurà un taller de circ, s’experimentarà amb xocolata, es farà una visita a les instalacions del 9 TV, i l’última nit de l’escola d’estiu els nens s’hi podran quedar a dormir.

Les inscripcions es poden fer fins el 4 de juny a les tardes a la secretaria de l’escola.

Per més informació: Telf. 93 812 60 15 o ampasgsa@gmail.com


Parvulari Col·legi Les Pinediques

Les inscripcions es tanquen aquest 27 de maig i es poden fer de 17 a 17:30h a l’edifici del Parvulari. L’horari del Casal, organitzat per l’Era de Can Tropes, és de 8 del matí a 5 de la tarda i s’hi pot assistir per setmanes o dies solts. Només per a nens i nenes de 3 a 6 anys.

Cada setmana es coneixerà una època diferent de la història a través de tallers i activitats: jocs musicals, jocs d’expressió corporal, tallers de cuina…

Per més informació: 699 74 99 77

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments