Inici Actualitat CiU guanya a Taradell però perd la majoria

CiU guanya a Taradell però perd la majoria

10
COMPARTIR

L’escrutini oficiós dóna 6 regidors a CiU, 4 a ERC, 2 a Solidaritat i 1 a Plataforma per Catalunya. En total han votat a Taradell un total de 2662 persones i d’aquestes 1181 ho haurien fet per CIU, 688 per ERC, 71 pel PSC, 204 per Plataforma i 367 per Solidaritat. Tambe hi han hagut 118 vots en blanc i 33 nuls.

Si es confirma aquestes dades, el proper ajuntament estaria compost per:

Lluís Verdaguer (CiU)
Jordi Baucells (CiU)
Rosa Papell (CiU)
Antoni Lloveras (CiU)
Lluisa Sañe (CiU)
Joan Casassas (CiU)
Jordi Freixas (ERC)
Lluís Rodriguez (ERC)
Carme Coll (ERC)
Salvador Clot (ERC)
Concepció Baucells (SI)
Jacint Casadevall (SI)
Josep Ricart (PxC)

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

10 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Anònim
Anònim
24 maig 2011 22:24

Diumenge va fer molt bon dia i aixo va fer que molts no anesin a votar, ademes part del poble ha castigat al actual Alacalde per les retallades del Govern de la Generalitat, el cual es absolutament injust. Ademes hi ha un desplaçamen a tota la Comarca cap el vot xenofob, inacceptable sempre, pero en el cas de Taradell encara mes. Si algú es dona una volta pel poble veura el que ha fet l'actual alcalde i a on a situat al nostre poble. El demes es demagogia.

Anònim
Anònim
23 maig 2011 20:40

Però quants immigrants hi ha a Taradell?!?!?!?

Anònim
Anònim
23 maig 2011 19:13

I PxC aporta solucions o fa demagogia?

Anònim
Anònim
23 maig 2011 19:09

El problema és que els partits considerats bons no tenen la valentia de tocar aquest tema perque fa lleig. Haurien de ser una mica més valents i fer alguna cosa amb el tema dels inmigrants. PxC només té això com a lema, li falta tota l'altra substància.Però els altres partits que tenen substància haurien de ser valents i fer alguna cosa per resoldre aquest tema que ens té a molts i molts una mica emprenyats.

Anònim
Anònim
23 maig 2011 16:43

Si surt PxC és perquè la resta de partits no aporten solucions a un determinat problema i actuen com si no existís.

Anònim
Anònim
23 maig 2011 16:28

El fet que PxC entri a l'ajuntament ens fa reflexionar. Una part de la gent de Taradell està farta d'immigrants que tenen més beneficis que els del nostre poble i uns quants han estat valents hi han votat PxC i els altres s'ho miren des de la barrera esperant que els altres hi facin alguna cosa. Esperem que això ens faci reflexionar a tots i fem alguna cosa per resoldre aquest malestar i que no acabem sent un poble com Vic (fa vergonya veure els resultats però són comprensibles) i no tinguem necessitat de partits extremistes.

Anònim
Anònim
23 maig 2011 10:57

En primer lloc felicitar a en Lluis i tota la gent de Ciu Taradell per la victoria.

A mi com a molts també m'ha sorprès que surtis PxC a Taradell i ara ens toca analitzar bé el perquè.

Anònim
Anònim
23 maig 2011 1:47

Cop moral però crec que servirà alguna cosa a Lluís, ha rebut un petit càstig que si la gent hagués anat a votar hagués estat pitjor.

PXC ! Vaia putada.