Inici Actualitat Ràdio Taradell organitza divendres un debat amb els 5 candidats

Ràdio Taradell organitza divendres un debat amb els 5 candidats

0
COMPARTIR

Aquest divendres, últim dia de campanya electoral, es podrà seguir en directe el darrer debat electoral a l’alcaldia de Taradell. Serà a partir de les 9 del vespre al Centre Cultural Costa i Font. L’acte està organitzat per Ràdio Taradell i es podrà seguir des del mateix equipament cultural o a través de la ràdio (106.7 FM).

Els 5 candidats a l’alcaldia tindran l’última oportunitat per presentar les seves propostes i convèncer els electors perquè els votin aquest diumenge.

Els taradellencs poden participar en el debat, proposant preguntes que Ràdio Taradell trametrà als candidats. Les preguntes es poden fer arribar a través de l’adreça electrònica info@radiotaradell.net, la pàgina web de Ràdio Taradell al facebook o del perfil de twitter (@rtaradell). El debat i tot el que generen les eleccions també es pot seguir per twitter a través de l’etiqueta #taradell22M.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments