Inici Actualitat Taradell acull diumenge el 1er Open Giant btt d’Osona

Taradell acull diumenge el 1er Open Giant btt d’Osona

0
COMPARTIR

El Club btt Osona organitza aquest diumenge 15 de maig la primera edició de l’Open Giant btt d’Osona “BiciEquip” i la Kid’s Cup Wheeler “Costa Bikes”. La competició tindrà lloc al Pujoló i es basarà en un circuit exigent i tècnic.

Les inscripcions per a l’Open es faran a les 9 del matí i la cursa començarà a les 10. En el cas de la Kid’s les inscripcions començaran a 2/4 d’11 i la cursa s’iniciarà a les 12 del migdia. Els preus són de 12 euros per l’Open i 5 per la Kid’s Cup.

Hi haurà servei de dutxes, lavabos i bar al pavelló.

Més informació a http://www.btttaradell2011.blogspot.com

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments