Inici Actualitat El primer debat dels candidats de Taradell es pot veure aquest...

El primer debat dels candidats de Taradell es pot veure aquest dimecres a El 9 TV

0
COMPARTIR

Els 5 candidats a l’alcaldia de Taradell protagonitzen aquest dimecres el primer debat públic. Ho faran a través del programa especial que fa el 9 TV. El debat es podrà veure en directe aquest dimecres a partir de les 9 de la nit i serà la primera ocasió en què els candidats podran confrontar programes.

El segon debat previst serà el 17 de maig per Canal Taronja a les 10 de la nit. Finalment, el 20 de maig al vespre al Centre Cultural Costa i Font, organitzat per Ràdio Taradell. Publicarem crònica de com han anat els debats i de les intervencions i propostes dels candidats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments