Inici Actualitat CiU presenta la llista amb la qual opta a la reelecció

CiU presenta la llista amb la qual opta a la reelecció

0
COMPARTIR

Entre les novetats destaca el comiat dels regidors Albert Ledesma i Imma Codony i els possibles de Ramon Sayós i Montserrat Casals, que ocupen les últimes posicions de la llista. Com a incoroporacions més destacades hi ha les de Jordi Baucells (2), Antoni Lloveras (4) i Lluïsa Sañé (5).L’actual alcalde, Lluís Verdaguer, va presentar aquest passat divendres les persones que formen part de la seva llista electoral. El candidat de CiU, en un acte al Centre Cultural Costa i Font, va presentar un per un els membres de la llista, acompanyat del secretari general de la Presidència, Francesc Homs, i de Jordi Molist, membre de l’executiva local de CiU. Segons Verdaguer, és “una llista molt compensada”.

Durant l’acte, Verdaguer també va repassar la feina feta en l’última legislatura com a aval per optar a la reelecció.

Aquest divendres a 2/4 de 9 del vespre a can Costa i Font es presentarà el programa electoral.

Més informació: Ràdio Taradell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments