Inici Actualitat El Centre Excursionista de Taradell programa durant tot el maig projeccions d’excursionisme

El Centre Excursionista de Taradell programa durant tot el maig projeccions d’excursionisme

0
COMPARTIR

Aquest divendres comença la 27a edició del Cicle de Projeccions d’Excursionisme del CET, en col·laboració amb la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Durant quatre setmanes es projectaran documentals amb la muntanya com a protagonista. Les projeccions tenen lloc a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font a 2/4 de 10 del vespre.

Aquest divendres es podrà veure el documental, centrat en Escòcia, “Les Highlands: muntanyes, tradicions i paisatges salvatges” a càrrec d’Eva Auqué.

El divendres 13 de maig es projectarà “Mgoun, travessant el Gran Atles Central” a càrrec de Manel Figuera Abadal. El 20 de maig serà el torn per “El Blanc infinit. La travessa de Groenlàndia amb esquís” a càrrec de Carles Gel. I, finalment, el 27 de maig es tancarà el cicle amb la projecció de “La Travessa dels Carros de Foc” a càrrec de Maria Rosa Coromina, Maria Carme Sañé, Filo Presegué, Quim Freixas i Josep Bosch.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments