Inici Actualitat Solidaritat presenta els membres de la candidatura i desgrana punts del seu...

Solidaritat presenta els membres de la candidatura i desgrana punts del seu programa

0
COMPARTIR

Unes 140 persones van assistir dissabte a la tarda a la presentació oficial de la candidatura de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) a Taradell. L’acte va estar presidit per la candidata a l’alcaldia, Concepció Baucells, que va estar acompanyada per Emili Valdero, doctor en Economia i ex-secretari de Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya.

Valdero va explicar la “importància de participar a les eleccions municipals per tal d’aportar al projecte de regeneració democràtica” i construir la independència des dels pobles i ciutats dels Països Catalans”. També va recordar que “CiU ha ajornat la retallada per no dificultar els seus resultats en les properes eleccions”.

Seguidament, Jacint Casdevall, segon membre de la candidatura de SI a Taradell, va explicar el projecte de regeneració democràtica que comença per no acumular càrrecs remunerats en ajuntaments, organismes i fundacions. També va afirmar que SI vol impulsar una nova etapa on els ajuntaments no siguin només una “empresa de serveis” i els partits una “agència de col·locació” d’afiliats.

Després, el tercer membre de la candidatura, Xavier Carol, va desgranar els punts principals del programa. Va dir que “si volem un poble viu, el comerç, la indústria i la pagesia han de tenir facilitats per tirar endavant, no podem posar pals a les rodes”. També va recordar que des que Taradell té el Centre Cultural Can Costa i Font, l’ajuntament ha deixat de programar actes culturals i d’oci, i que el ric teixit associatiu del poble ha hagut d’omplir aquest forat.

Carles Freixes, el representant més jove de la candidatura, va explicar que “els joves som el futur, i si volem un futur millor cal incidir en el jovent, per això estarem aprop de les entitats que ofereixen activitats pels joves ja siguin d’oci, culturals, esportives i educatives”.

Concepció Baucells, candidata a l’alcaldia, va dir que “volem ser un ajuntament que pensi en les coses importants que encara que semblin petites no deixen de ser grans. Un dels nostres objectius és el de governar tenint un bon control de les despeses. La nostra idea no és la de plantejar obres faraòniques o grans edificis. No volem un poble endeutat. Hem de gastar en funció del què tenim i, sobretot, destinar els recursos amb l’objectiu de millorar la vida de tothom: la gent gran, els joves, els infants, les persones de mitjana edat… en definitiva, treballar per l’actiu més important del poble, les persones”.

Seguidament, es van anar presentant tots els membres de la candidatura, finalitzant l’acte amb el Cant dels Segadors.









COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments