Inici Actualitat El Torneig de futbol sala de la U.D. Taradell obre inscripcions

El Torneig de futbol sala de la U.D. Taradell obre inscripcions

0
COMPARTIR

A partir d’aquest dilluns, 2 de maig, ja es poden començar a fer les inscripcions per a la 27a edició del Torneig de Futbol sala de Taradell, organitzat per la U.D. Taradell. Les inscripcions es tancaran el 10 de juny i es poden fer de dilluns a divendres a Esports Estel en horari de botiga o de 8 a 9 del vespre al camp municipal La Roureda.

El torneig es celebrarà del 27 de juny al 30 de juliol i tornarà a repetir la fórmula iniciada l’any passat amb la presència de quatre camps de joc. 

Novetats

La competició s’amplia i enguany incorporarà la categoria juvenil en tot el seu abast. L’any passat només podien competir juvenils de primer any.

Una altra novetat serà la creació d’una nova categoria femenina. Així, hi haurà la femení sènior, mentre que la júnior s’ha dividit en dues categories: Femení Cadet per a noies nascudes entre el 1994 i el 1997, i Femení Aleví per a jugadores nascudes entre els anys 1999 i 2002. L’objectiu del canvi és facilitar la competició i evitar la gran diferència d’edat entre jugadores.

En total, el torneig comptarà amb vuit categories: benjamí (nascuts 2001-2002), aleví (nascuts 1999-2000), infantil (nascuts 1997-1998), cadet (nascuts 1995-1996), juvenil (nascuts 1992-1993-1994), femení sènior, femení cadet i femení aleví.

Les quatre primeres setmanes del torneig serviran per les fases de grup i durant l’última setmana tindran lloc les fases eliminatòries, que enguany tenen com a novetat que les dates de les finals estaran repartides en dos dies. Es jugaran durant el divendres 29 de juliol i el dissabte 30 de juliol. Estaran repartides en dos grups de quatre i a la mateixa hora es faran els partits per al tercer i quart lloc en un camp annex. També es farà la cloenda del torneig cada dia de les quatre categories que s’hauran disputat.

Més informació: U.D. Taradell

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments